The Lego Movie (2014) online

The Lego Movie (2014) online
In traducere Marea aventura Lego, acest film face parte din regia lui Phil Lord, Christopher Miller, Chris McKay.

Genurile pe care le gasim in acest film sunt: Actiune, Animatie, Comedie

Vizioneaza The Lego Movie (2014) online gratis.




Descrierea este tradusa: Povestea originala animat de calculator 3D urmează Emmet , un obișnuit , reguli urmare , minifigure LEGO perfect mediu care este greșit identificat ca fiind persoana cea mai extraordinară și cheia pentru a salva lumea . El este elaborat într-o comuniune de străini pe o aventura epica de a opri un tiran rău , o călătorie pentru care Emmet este fără speranță și hilar underprepared .

Chris Pratt stele ca vocea lui Emmet . Will Ferrell stele ca vocea de adversarul său primar , președinte de afaceri , un CEO erudit , anal - retentiv , care are un timp de greu de echilibrare a domina lumea cu micro-managementul propria viață , în timp ce Liam Neeson își exprimă sluga puternic președintelui , cunoscut sub numele de Bad Cop , care se va opri de la nimic pentru a prinde Emmet .

In rolurile principale ca Emmet lui tovarăși de drum sunt Morgan Freeman , ca Vitruvius , un vechi mistic , Elizabeth Banks , la fel de dur - ca - cuie Lucy , care a greșeli Emmet pentru salvatorul lumii și îl călăuzește pe căutarea lui , Will Arnett , ca misteriosul Batman , un minifigure LEGO cu care Lucy are o istorie , Nick Offerman ca un abrupt , cuceritor pirat obsedat de răzbunare pe președintele de afaceri , și Alison Brie ca un membru dulce , iubit de echipa , cu un secret puternic.

Sursa: cinemagia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu